EasterMitt liv är alldeles upp och nervänt och jag känner att jag bara kan skratta åt eländet. 
Jag är gift med en man som bor i ett annat land och vägrar att skriva på skilsmässipapperen. Förstår inte vitsen med att vara gift med någon som du ändå aldrig ser. Huset som jag hyr lägenhet i började brinna natten till fredagen och vi fick räddas ut av brandmän... Riktigt otäckt var det att vakna av något sådant.. Så nu bor jag än en gång hemma hos mamma och pappa. De ställer alltid upp och det finns inga bättre föräldrar.. Men jag vill inte ställa till för dem. Jag vill att de ska kunna njuta av livet och ha kul. Solen skiner i alla fall idag och det känns underbart. Jag är riktigt sliten nu efter allt som hänt men jag ska komma igen och så fort jag kan få lite semester tänker jag åka på en solsemester för det behöver jag. Hoppas att ni får en underbar Påsk! 

Kram på er! Craving for spring

Nu längtar jag verkligen efter våren och lite värme. Det behövs lite upptining och härlig sol i mitt liv. Det känns så mycket lättare att gå upp på morgonen nu när det inte är kolsvart ute och tiden snurrar iväg mot vår och SOMMAR!!!  Min absoluta favorit årstid. 
Hoppas att ni haft en fin måndag! 
Puss! 


Öden


Igår pratade jag med Marcos mamma. Det var jättekul att höra hennes röst efter så många år.Det var mindre roligt att höra att Marcos inte mår så bra. Så igår tänkte jag på honom och hur snabbt livet kan förändras om man råkar ut för en olycka. 
Var rädda om er! 
Hoppas att du får en jättefin måndag! 
Puss!!