Klipp klipp

 
 
 

Hej fina ni!
Imorgon ska jag in till Barcelona och klippa mig. Det var ett bra tag sedan sist. Det ska bli riktigt skönt att få fräscha till håret lite. Jag ska ju inte klippa kort, nej jag trivs alltid bäst i långt hår. Jag ska bara ta bort det slitna. Ha en underbar torsdagskväll.
Puss!

 
 

Uppdatering

Hej fina ni!
 
Nu var det ett tag sedan jag skrev.Det har hänt sá mycket i mitt liv pá sista tiden .Vill inte gá in mer pá det nu men det kommer längre fram..
 
I helgen träffade jag min fina vän Wilma och vi gick till samma fik som vi gátt till de andra söndagarna.Det var alltsá tredje gángen vi var där..Servitrisen kom fram till mig och frágade om jag jobbade i modebranchen.Hon sa att jag klädde mig sá snyggt och väldigt annorlunda frán de andra tjejerna här i Mataro.Det var ju lite kul.Hon frágade var jag köpte mina kläder för hon hade lagt märke till dem redan första gángen jag kom dit.
 
Sedan när vi gick hemát började det att spöregna..Vi fick springa iväg.. Jag var alldeles dyblöt när jag kom hem.
 
Nu skiner solen igen och det ser ut att bli en härlig dag.Jag jobbar till sent som vanligt,men med goa elever.
 
Ha en fin dag!
 
Puss!
 
 
 

Obefogat?

Idag har jag en fråga till er. Har ni någon gång varit med om att en person har slagit sönder ert glas och sedan blir arg på er och säger att det är ert fel för att ni ställt glaset på diskunderlägget?
Jag är så trött på all obefogad ilska så jag vet inte vad. Jag är så tacksam för mina fina vänner som lovat att ställa upp på alla möjliga sätt och som det går att prata med. En utav dem ska jag träffa idag.Vi ska fika i eftermiddag och det blir mysigt. Jag har hela huvudet fullt av idéer om hur framtiden kan se ut. Det kommer att bli väldigt annorlunda och säkert väldigt jobbigt, men inte sämre än vad det är nu.
Det är mycket som behöver göras, men jag vet att jag klarar mig för jag är stark.

Hoppas att ni har det bra!
Puss!