This beautiful place

Det är så härligt att vara i Tossa. Man bara känner ett lugn för själen. Jag älskar att höra ljudet från vågorna som rullar in på stranden. Idag är det riktigt fint väder och ganska många turister har åkt hem, så idag är det en perfekt stranddag. Snart ska vi gá och äta, känner att jag är ganska hungrig redan. I eftermiddag ska jag köpa en Nutella glass. Jag fick smaka lite igår och den var supergod. Idag fyller min systerson 20 år. Det skulle ju ha varit kul att fira det med honom. Jag har iallafall grattat honom på Facebook, med Messenger och på Instagram. Hoppas att han får en toppendag!
Här kommer lite bilder från dagen..
Puss och ha det fint!

Underbara ni!

Åh vad ni är fina!
Jag vill tacka för fina kommentarer både här och på sociala nätverk.
Ni visar att det faktiskt finns många positiva och fantastiska människor.
Idag packar jag för att åka till Tossa, en plats där jag alltid trivs och känner ren lycka. Jag ska ta massor av fina bilder och sätta in här på bloggen..
Ha en underbar dag!
Puss!

Sätter in två bilder från Instagrams My story.. Tycker att det är kul att de börjat med det.

Life

Livet är en berg och dal bana och ibland vet jag inte om jag ska hoppa av.
Nu menar jag inte bildligt talat, men allt går så snabbt och ändå står jag stilla.
Jag lever i en värld där man är "svag" när man är snäll. Man ska vara hård, inte visa känslor. Inte visa för mycket glädje. Inte dansa och sjunga. Grannarna "stör" alltid.
Det är alltid fel på alla andra. Bygg en mur och stöt bort alla som är på andra sidan..
Jag fick höra i somras av en nära, nära vän att jag inte skrattar lika mycket längre som jag gjorde förr. Hon sa att glädjen försvunnit lite ifrån mina ögon.. Det gjorde ont att höra, men det är sant. Jag var mycket gladare förr och hade lätt att umgås.. I många år har jag fått höra att tjejer inte klarar av att köra bil, tjejer ska inte lägga sig i när det pratas affärer. Det är alltid männen som är mest värda och livet är hårt och därför ska man vara hård.
Jag är inte alls sådan. Jag har alltid varit positiv, jag gillar att vara snäll och att hjälpa andra människor. Jag tycker om att se när det går bra för andra. Jag är väldigt känslosam och gråter väldigt lätt när jag ser sorgligheter som händer. Jag tycker inte att en kung är mer värd som människa än vad en arbetslös är.Jag tycker inte att rika ska behandlas bättre än fattiga. Det jag står för trycks ner i min värld. Den är fylld av hierarki och främlingsfientlighet. Det är därför jag ibland vill hoppa av och börja om från början någon annanstans.. Jag förtjänar också glädje. En person sa det till mig härom dagen och det var något av det finaste någon sagt någonsin till mig. Just nu vet jag inte hur jag ska göra, men jag ska försöka att ordna upp hela härvan... Jag ska sluta leva för andra och tänka lite mer på mig själv..